(sähkötyöt, ilmalämpöpumppu asennus Kanta-Häme, Hämeenlinna, Hauho, Tuulos, Hattula, Janakkala, Turenki, Tervakoski, Lammi, Renko, Kalvola, Iittala, Parola)

Ilmalämpöpumppu

Oletko hankkimassa ilmalämpöpumppua?

Laadukkaat Mitsubishi ilmalämpöpumput meiltä asennettuna erilaisiin kohteisiin. Asennamme ilmalämpöpumppuja ammattitaidolla uusien kylmäalan pätevyysvaatimusten mukaisesti. Käytän ilmalämpöpumppuasennuksissa Mitsubishin maahantuojan Scanofficen hyväksymiä ja laadukkaita asennustarvikkeita. Tuotteet ovat laadukkaita ja pohjoismaisiin olosuhteisiin sopivia.

Teen asennukset "avaimet käteen" periaatteella, eli tarjouksen hinta sisältää aina myös lakien ja asetusten mukaiset sähkötyöt sekä kylmälaitetyöt. En käytä perusasennushinnoittelua, koska se on usein harhaanjohtava asennuksen kokonaishinnasta puhuttaessa. Meillä asiakas tietää aina sopimuksen teko hetkellä, mikä on todellinen kokonaishinta.

Ota yhteyttä, niin katsotaan sopiva ilmalämpöpumppu tarpeisiinne. Tulen aina ensin asennuspaikalle suunnittelemaan ilmalämpöpumpun paikan ja tarvittavat sähkötyöt, ennen kuin teen tarjouksen.

 

Edustusmerkit:

 

Meillä panostetaan edelleen korkeaan työnlaatuun kohtuullisin kustannuksin.

Muutamia asennuskuvia:

 

Ilmalämpöpumppu, Hämeenlinna Kalvola Ilmalämpöpumppu, Pälkäne Ilmalämpöpumppu, Hämeenlinna
Ilmalämpöpumppu, Hämeenlinna Ilmalämpöpumppu, Hämeenlinna Ilmalämpöpumppu, Hämeenlinna
Ilmalämpöpumppu, Hattula Ilmalämpöpumppu, Parola

 

 

Sähkö- ja laiteasennus Alkio, Jari Alkio, puh. 0400 765 628, jari.alkio@saunalahti.fi